mobilForsikring.dk drives af USG Danmark forsikringsagentur

Vores kompetenceområder er udvikling, salg og administration af forsikringsydelser til elektronik. Vi skræddersyr forsikringsprogrammer, der tilfører ekstra værdi til virksomhedens produkter og services.

Vi har stor erfaring med løsninger til detailkæder, webshops, producenter og distributører... særligt til IT- og Mobil branchen. 


Vi står desuden bag disse brands

Totalforsikring.dk, Serviceforsikring.dk og Edbforsikring.dk

Desuden udvikler vi White Label løsninger hvor forsikringsydelserne f.eks. markedsføres i dit firmanavn eller et specifikt product name / brand. 

Vi har gjort det siden 1995

Vi arbejder primært med All-risk og Warranty målrettet erhvervskunder og elektronikforsikringer til privatkunder. 

Fælles for vores kunder er, at de ønsker at knytte deres kunder tættere til virksomheden gennem salg af ekstra ydelser, der skaber øget loyalitet... og som hører naturligt sammen med virksomhedens kerneydelser.

I dag er vi solidt funderet i markedet og samarbejder med over 500 virksomheder inden for All-risk og warranty. Vi ved hvad der forventes af samarbejdet... både med hensyn til pris, markedsføring og implementering af loyalitetsprogrammer. 

Vi er vant til store volumener og kan varetage alle opgaver, herunder opkrævning af præmie, fornyelse samt police- og skadeadministration. Vi kan tilbyde din virksomhed Single Pointe of Contact og et samarbejde med markedets bedste Service Providere.

VI PASSER PÅ TING!

BLIV PARTNER - Ring 70 210 410

Lad os tale samme om hvordan vi udvikler et unikt forsikringskoncept til din virksomhed!  
Vi har stor erfaring med løsninger til detailkæder, webshops, producenter og distributører... særligt til IT- og mobil branchen.